Hyppää pääsisältöön

Xocovis

Xocovis on erikoistunut Drupal pohjaisiin verkkokaupparatkaisuihin. Drupal on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, joka soveltuu alustaksi niin pienille kuin suurillekin sivustoille.

Everyday-verkkomaksu Drupal Ubercart tai Drupal Commerce -verkkokauppaan

Everydat-verkkomaksu logo
Everyday-verkkomaksulla verkkokauppias voi tarjota riskittömästi asiakkailleen mahdollisuuden maksaa ostoksensa laskulla tai osamaksulla. Se on kauppiaalle täysin kuluton verkkokaupan maksutapa. Kuluttajalle maksutapa tarjoaa ostosten maksun joko laskulla tai halutessaan osamaksulla. Everyday-verkkomaksulla voi maksaa täysi-ikäinen Suomen kansalainen joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Everyday-verkkomaksun tarjoaa OPR-Vakuus Oy.

Everyday-verkkomaksu

Everyday-verkkomaksulla verkkokaupan asiakas voi maksaa ostoksensa laskulla tai osamaksulla. Verkkokauppiaalle palvelu on ilmainen. Everyday-verkkomaksu kantaa luottoriskit.

Tuetut Drupalin verkkokauppaversiot:

  • Drupal 6.x / Übercart 2.x
  • Drupal 7.x / Übercart 3.x
  • Drupal 7.x / Drupal Commerce 1.xOta käyttöön

Everyday-maksumoduuli ladattavissa käyttöönne Drupal.org :in projektisivulta:

Everyday-verkkomaksun käyttöönotto tuotantokäytössä edellyttää sopimuksen tekemistä Everydayn verkkosivuilla osoitteessa www.everyday.fi/verkkomaksu.

Autamme tarvittaessa Everyday maksumoduulin asennuksessa, konfiguroinnissa sekä toimivuuden testauksessa.

Lisätiedot ja tiedustelut

Lisätiedot ja tiedustelut helpoiten sähköpostilla osoitteeseen yhteydenotto@xocovis.com tai soittamalla puhelinnumeroon 040 590 8160.