Hyppää pääsisältöön

Xocovis

Xocovis on erikoistunut Drupal pohjaisiin verkkokaupparatkaisuihin. Drupal on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, joka soveltuu alustaksi niin pienille kuin suurillekin sivustoille.

Maksuturva -moduli Drupal Ubercart tai Drupal Commerce -verkkokauppaan

Maksuturva logi
Maksuturva Group Oy (maksuturva.fi) on Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja, jonka älykäs palvelukokonaisuus vastaa vaativankin verkkokaupan tarpeisiin. Kattavien maksu- ja tilitystapojen lisäksi palveluihimme voidaan sisällyttää palkitut työkalut, joiden avulla verkkokaupan palautuksia hallitaan kustannustehokkaasti ja uusia verkkokaupan lakeja noudattaen.

Maksuturva -moduuli

Maksuturva -moduulin avulla on mahdollista ottaa käyttöön Maksuturvan verkkomaksut ja toimitusten hallinta osana Drupal pohjaista verkkokauppaanne (Übercart tai Drupal Commerce).

Maksuturvan verkkomaksupalvelun avulla saat kaikki maksutavat käyttöösi yhdellä sopimuksella. Maksuturvan maksutapoja voidaan käyttää normaalisti muiden Übercartin tai Drupal Commercen -tukemien maksutapojen rinnalla. Maksutavan valinnassa näytetään Maksuturva rajapinnan tarjoama maksutapakuva. Maksutapakuvasta näkee mitä maksutapoja Maksuturvan kautta on mahdollista käyttää.

Maksuturva-moduulissa tällä hetkellä tuettuna seuraavat toiminnallisuudet (rajapintakuvaukset): 

 • Maksaminen
 • Tapahtuman/maksun tilan tarkistaminen Maksuturvasta
 • Toimitustietojen hallinta (lähetystunnisteiden lisäys ja poisto)
 • Tapahtuman hallinta KauppiasExtranet-verkkopalvelussa (Tilauksen avaaminen ja hallinta KauppaiasExtranetissä, jos tilaus maksettu Maksuturvan kautta)

Maksuturva-moduuli toteuttaa Maksuturva Group Oy:n sivuilla esillä olevia rajapintakuvauksia. Tuetut Drupalin verkkokauppaversiot ovat tällä hetkellä:

 • Drupal 6.x / Übercart 2.x
 • Drupal 7.x / Übercart 3.x
 • Drupal 8.x / Übercart 4.x
 • Drupal 7.x / Drupal Commerce 1.x
 • Drupal 8.x / Drupal Commerce 2.x

Maksuturva Group

Maksuturva Group on sähköisten kaupankäyntiratkaisujen asiantuntijatalo ja suomalainen Payment Service Provider (PSP). Yrityksen asiakkaisiin lukeutuu kaiken kokoisia yrityksiä, aloittelevista verkkokauppiaista Suomen suurimpiin pörssiyrityksiin. Maksuturva toimii myös Kaupan liiton virallisena koulutuskumppanina vastuualueenaan sähköinen maksaminen. Maksuturvan palveluvalikoimasta löydät kattavan valikoiman sähköisen maksamisen palveluita verkkokauppojen eri tarpeisiin.

Suomen Maksuturva

Maksuturva-palvelut (Basic tai Gold)

Yhdellä sopimuksella kaikki tarvittavat maksutavat (pankkien verkkomaksut, Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja Business Eurocard korttimaksut sekä lasku- ja osamaksupalvelut). Maksuturva Basic- ja Gold-palveluihin sisältyvän Tyytyväisyystakuun avulla hoidat myös tuotepalautuksiin liittyvät erikoistilanteet, kuten reklamaatioiden käsittelyn ympäri vuorokauden ja näistä aiheutuvat rahanpalautukset ostajille. Verkkokauppiaiden arvostamana erikoisuutena rahatilitykset ovat ostoskohtaisia ja viitteet muodostetaan verkkokaupan omien tarpeiden mukaan. Voit saada palvelun käyttöösi jo tänään!

Tutustu tarkemmin: https://www.maksuturva.fi/fi/verkkokaupoille/

Tilaa Maksuturva- palvelu: https://www.maksuturva.fi/fi/tilaa-palvelu/

Tilauksen yhteydessä valitse verkkokauppaohjelmistoksi Ubercart - Xocovis tai Drupal Commerce - Xocovis

eMaksut

eMaksut-palvelu

eMaksut-palvelu on markkinoiden helpoin verkkomaksutapa verkkokaupoille. eMaksut-palvelun avulla saat verkkokauppaasi pankkien verkkomaksupainikkeet sekä korttimaksut yhdellä sopimuksella. eMaksut-palvelu tilittää erikseen jokaisen ostoksen alkuperäisellä viitteellä, joka tekee kirjanpidon automatisoinnista entistä helpompaa. Tapahtumaraportointi sisältyy palveluun. Palvelun hinnoittelu on selkeä ja käyttöönotto on todella helppoa.

Tutustu tarkemmin: https://www.maksuturva.fi/fi/verkkokaupoille/

Tilaa Maksuturva- palvelu: https://www.maksuturva.fi/fi/tilaa-palvelu/

Tilauksen yhteydessä valitse verkkokauppaohjelmistoksi Ubercart - Xocovis tai Drupal Commerce - Xocovis

Toimitus ja lisenssimaksu

Maksuturva -moduuli toimitetaan itseasennuspakettina. Maksuturva -moduuli saatavissa käyttöönne maksutta Matkahuollon ja/tai Itellan moduulien integroinnin yhteydessä tai olette uusi Maksuturva Group Oy:n asiakas.

Jos käytössäsi on jo Maksuturva- tai eMaksut -palvelu - Kysy erittäin edullinen tarjous!

Lisenssi oikeuttaa asentamaan ohjelmiston yhdelle yritykselle yhteen domainiin.

Lisenssimaksuun sisältyy:

 • Ohjeet modulin asennukseen ja konfigurointiin
 • Ilmaiset päivitykset
 • Ilmainen sähköpostituki
 • 30 pv palautusoikeus
  • Jos päätät lopettaa tuotteen käytön kuukauden sisällä toimituksesta, saat rahasi takaisin.

Autamme tarvittaessa Maksuturva -modulin asennuksessa, konfiguroinnissa sekä toimivuuden testauksessa.

Tilaus ja tiedustelut

Voit tehdä tilauksen ja tiedustelut helpoiten sähköpostilla osoitteeseen yhteydenotto@xocovis.com tai soittamalla puhelinnumeroon 040 590 8160.

Mainitse tilauksessa seuraavat asiat:

 • Yrityksen nimi ja Y-tunnus, sekä tilauksen kohteena olevan verkkokaupan nimi ja www-osoite
 • Yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite)
 • Milloin ja minkä yrityksen nimellä palvelusopimus Maksuturva Group Oy:n maksupalvelusta on tehty ja onko tilauksen yhteydessä käytetty yrityksemme jälleenmyyjätunnusta (XOC001 tai Maksuturvan tilauksen yhteydessä valitse verkkokauppaohjelmistoksi: Ubercart - Xocovis tai Drupal Commerce - Xocovis).
  • Jos palvelusopimusta ei ole vielä tehtynä, riittää tällöin tieto jälleenmyyjätunnuksen käytöstä
 • Käytössä oleva Drupal/Übercart tai Drupal Commerce -verkkokauppaohjelmiston versio